Koper - Ljubljana - Slovenija

Kozmetika

Lipostop
Naraven izdelek za izločanje maščob

Lipostop, kapsule z Neopuntijo so namenjene vsem, ki želijo zmanjšati količino zaužitih maščob: pri povišanem holesterolu, pri vzdrževanju in pridobitvi želene telesne teže, pri težavah s presnovo maščob, pri zaužitju z maščobo bogate hrane, ki obremeni organizem. Učinkovitost izdelka je znanstveno dokazana. Izdelek je 100% naraven (narejen iz listov kaktusa vrste Opuntia ficus indica), brez GSO, ne povzroča alergij, bolj učinkovit kot drugi izdelki, ki vežejo maščobe, njegovo delovanje ni odvisno od Ph okolja. Vlaknine vežejo in izločijo 28.3% skupnih maščob zaužitih z obrokom. Ste kdaj razmišljali, kako kaktusi preživijo zahtevne klimatske pogoje, kjer so izpostavljeni velikim temperaturnim nihanjem in imajo na voljo le malo vode? Podobno premišljevanje je od sredine 90-tih let zaposlovalo francoske znanstvenike. Dognali so, da kaktusi vrste Opuntia ficus indica vsebujejo v vodi topne in netopne vlaknine, ki so sposobne trdno vezati hranilne snovi in tako ohraniti rastlino pri življenju tudi v težkih razmerah. Ko so te vlaknine izolirali in jih preizkusili na človeku, so ugotovili, da so se v vodi netopne vlaknine vezale z molekulami maščobe iz zaužite hrane. Spojino, ki je nastala, so obdale še v vodi topne vlaknine in nastal je tako velik kompleks, ki ni mogel preiti v kri, ampak se je izločil skozi prebavni trakt. Odkritje jih je vodilo v razvoj patentiranega izdelka, ki so ga zaščitili in poimenovali NeOpuntia®. Postopek pridelave je standardiziran (obiranje predpisane velikosti listov rastlin določene starosti in v značilnem letnem času) in tako potrošniku zagotavlja, da bo izdelek zagotovo izločil 28.3% zaužitih maščob. Liste prav pazljivo predelajo, da ohranijo vse njihove učinkovine. Pri predelavi niso uporabljeni kemični dodatki.

Cleangue
Krtačka za čiščenje vašega jezika

Redno jutranje ščetkanje vašega jezika bo odstranilo bakterijske obloge.
Pri uporabi ne smemo iti pregloboko v ustno votlino, da ne sprožimo gastroezofagealnega refluksa.
Izdelek je klinično preizkušen.

Kozmetika in kozmetične storitve za sprostitev in vaše zdravje pri Masažnem salonu Manipura.

2.09 EUR

Naravna belilna zobna ščetka
Korenina Salvadore Persice

Mednarodna zdravstvena organizacija vspodbuja uporabo belilne zobne ščetke.
Vsebuje večje količine fluora in silicija, vitamina C, žvepla, salvadorinov in trimetilaminov, manjše količine taninov, saponinov, flavonoidov in sterolov, minerale kot so kalij, natrijev klorid in natrijev bikarbonat, kalcijev oksid. Vse te sestavine so odlični belilci in utrjevalci zobne sklenine.
Vaši zobje bodo z uporabo naravne zobne ščetke bolj beli. Zamenjala bo zobno ščetko na vaših potovanjih ter v službi, odstranila bo obarvanost zob zaradi kajenja, pitja kave, vina ter neprevilne prehrane. Preprečuje nastanek kariesa in zobnega kamna, obenem pa tudi masira in jača vaše dlesni.

1,25 EUR

Naravna zobna pasta z ekstraktom salvadore persice

Z nežnimi mikroceluloznimi vlakni Salvadore Persice bo ta zobna pasta poskrbela za svež zadah in belino vaših zob.


2,5 EUR

Anjan kapljice za oči

Anjan kapljice za lepoto vaših oči. Priporočamo jih pri utrujenih očeh ter pri osebah katere uporabljajo kontaktne leče. Izvlecek eufrazije ima tudi vzdevek lomilec očal.To je resnično darilo narave vašim očem.

Uporaba: S kapalko kapnemo eno do dve kapljici na rob oči. Naše oči nato nekajkrat zapremo in odpremo kar bo omogočilo enakomerno razporeditev tekočine po celotni površini. Vsebuje: destilacija eufrasie officinalis,kamilica,issopa(rastlina katera lomi ocala) in rožmarina.

10ml

Dantadhavan
Naravna zobna pasta brez fluora

Z žajbljem, propolisom in ratanio preprečuje nastanek kariesa ter lajša simptome vnetja dlesni. Je edina zobna pasta v stanju vzdrževanja učinkovitosti aktivnih snovi propolisa zahvaljujoč prisotnosti fosforne kalcijeve kisline namesto običajnega kalcijevega karbonata. Tako vzdržujemo nizek ph zobne paste in s tem ne škodimo zdravilnim učinkom propolisa.
Pobeli vaše zobe z zadovoljujočim občutkom dolgotrajne svežine. Vsebuje: ekstrakt propolisa, žajblja, ratanie, aloe vere, kalcijeve sulfatne kisline ter mente.

75ml

Shatapatra
Krema iz vrtnic

Zahvaljujoč dragocenemu izvlečku olja iz vrtnic in hladno prešanih rastlinskih naravnih olj ščiti celodnevno pred vplivi iz okolja, hrani in vlaži občutljivo kožo. Kot alternativa se občasno svetuje krema iz cvetov lotusa (za 15/20 dni). Za kožo, ki se stara se svetuje uporaba kreme Anti-Age.

Vsebuje: mandljevo olje, avokadovo olje, maslo kariteja, izvlečke sleza in calendule, izvleček lobodike, propolis, divji kostanj, divjo rožo (Rosa Canica), kamilico, aloe vero, navadni slez, sojin lecitin, izvleček semen pompelma, nerolin, les vrtnice in eterično olje vrtnic.

50ml