Savladisla
Masaža

Masaža oz. naravna terapija je uporaba določenih ročnih tehnik s ciljem dobrega počutja ljudi z izvedbo raznih pritiskov na različna tkiva. Masaža povzroči ogrevanje mišic in aktiviranje krvnega obtoka. Uporablja se lahko za podporo k odstranitvi mlečne kisline, proizvedene z anaerobno fermentacijo med podaljšanim izvajanjem športnih aktivnosti ali dela. Masaža je priporočljiva za ohranitev našega zdravja, kar nas bo obvarovalo pred boleznijo. Je odlično sredstvo za telesno sprostitev, deluje proti bolečinam v mišicah, križu, stresu, artritisu, utrujenosti, glavobolu itd.
To spodbudi limfo in izboljša naš imunski sistem. Izraz masaža vključuje sklop tehnik različnih aplikacij in metod s ciljem spodbujanja sprostitve mišic in živčevja, krvnega obtoka in limfe, asimilacije in prebave hrane, izločanja toksinov in delovanja vitalnih organov in s tem pravilnega funkcioniranja našega telesa.
Odpravlja tudi presežke maščob ter popravlja tkiva, izboljša barvo kože, preprečuje prehitro staranje kože ter sivenje las. Masaža lajša simptome anksioznosti ter depresije. Na naše dobro počutje in zdravje s pomembnim deležem vpliva tudi zdrava prehrana. Masaža, tečaji masaže in darilni bon za masažo za sprostitev in vaše zdravje pri Masažnem salonu Manipura.