MASAŽNI SALON MANIPURA
Ferrarska 17
SI-6000 Koper
tel.: + 386 5 630 11 24
English pagepagina in Italianoseite auf Deutschslovenska stran
Savladisla
Pogoji uporabe spletne strani ayurveda-koper.com in z njo povezanih storitev

Zasebnost

Savladisla d.o.o. spoštuje zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletne strani. Pravilnik o zasebnosti opisuje katere informacije lahko podjetje zbira in jih kot take tudi uporablja za svoje namene.

Varovanje podatkov

Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali pri prijavi ob pošiljanju form mail-ov ali ob prijavi v spletno trgovino bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999,57/2001,59/2001). Ne bomo zbirali nobenih vaših osebnih podatkov (npr. vaše ime, naslov, telefonsko številko ali elektronski naslov), razen če ste nam jih dali prostovoljno.

Pravica intelektualne lastnine

19.10.2010
Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu http://www.ayurveda-koper.com
Imetnik avtorskih pravic, ki so v obliki zapisa HTML, flash, javascript-a, slik in ostalega materiala vključene na to spletno stran je: Savladisla d.o.o.
Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje ipd.) v komercialne namene je prepovedano.

© Copyright Masažni salon Manipura 2010

 scuola corsi di massaggio roma